Beyaz Eşya

İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

İkinci el beyaz eşya alanlar evlerin olmazsa olmazı buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın ve benzeri eşyalara ekonomik bir şekilde sahip olabilir. Sizler de dilerseniz evinizdeki eksikleri ekonomik bir şekilde tamamlamak, dilerseniz de beyaz eşyalarınızı yenilemek için Kolaysatspot imkanlarından yararlanabilirsiniz. İstanbul içinde zahmetsizce eski beyaz eşyalarınızı satabilir ya da uygun beyaz eşyalara ulaşabilirsiniz.

Kolaysatspot Aracılığıyla İkinci El Beyaz Eşya Alım Satımının Avantajları Nelerdir?

Kolaysatspot, eski eşyalarını değiştirmek isteyenlerle ikinci el eşya almak isteyenler arasında bir köprü oluşturur. Kolaysatspot aracılığıyla aldığınız ikinci el beyaz eşyalar belirli kriterlere göre ön denetimden geçer. Beyaz eşyaların kolaysatspot tarafından kabul edilip satılabilmesi için kriterler şunlardır:

  • Eşyalar çalışır durumda olmalı
  • Eşyalar üzerinde ezik ya da vuruk olmamalı
  • Alan kişi tarafından uzun süre daha kullanılabilir durumda olmalı
  • Boyalarda rahatsız edici derecede dökülme olmamalı
  • Paslanmış ya da elektrik kaçağı olmamalı

İkinci el buzdolabı alanlar arasına girmek istiyorsanız, Kolaysatspot vasıtasıyla hayal kırıklığı yaşamadan iyi durumdaki buzdolaplarını uygun fiyata satın alabilirsiniz. Bununla birlikte taşımacılık hizmeti sayesinde satın aldığınız eşyalar zahmetsizce evinize teslim edilir.

Beyaz Eşyalarınızı son modellerle yenilemek istiyor ve evinizdeki çalışır durumda olan beyaz eşyalarınızı elden çıkarmak istiyorsanız spotçu aramanıza gerek yok. Kolaysatspot, iyi durumdaki beyaz eşyalarınızı adresinizden teslim alarak ihtiyaç sahipleriyle buluşturur. Böylece siz de eski eşyalarınızı kolayca nakiye dönüştürerek evinizi daha az bütçe ile yenileyebilirsiniz.

İkinci El Beyaz Eşya Fiyatları Ne Kadardır?

İkinci el eşyalar arasında en çok satılan ve alınan eşyalar, beyaz eşyalardır. Kullanılmış olsalar dahi çalışır durumdaki beyaz eşyalar, diğer ikinci el eşyalara göre daha değerlidir. Bunun başlıca sebebi beyaz eşyalar, günlük yaşam içinde zaruri ihtiyaçların karşılanmasında önemli rol oynar. Bununla birlikte elektronik donanımları ve üretildikleri metaryeller diğer ev eşyalarına kıyasla daha değerlidir.

Kolaysatspot, satmak istediğiniz buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, bulaşık makinesi ve diğer mutfak aletlerinin durumuna göre bir alış fiyatı belirler. Alış fiyatı, ürünlerin yeni fiyatları ve satılırken ürün fiyatları üzerine eklenecek kar marjı dikkate alınarak hesaplanır. Bu şekilde hem satıcı hem de alıcıları memnun edecek fiyatlar ile Kolaysatspot üzerinden ikinci el beyaz eşya alım satımı kolayca gerçekleşir.

Kolaysatspot ile İkinci El Beyaz Eşya Alım Satımı Nasıl Gerçekleştirilir?

Kolaysatspot ile ikinci el eşya alım satımı için kolaysatspot.com üzerinden ihtiyacınız olan eşyalara kolayca göz atabilirsiniz. Satmak istediğiniz beyaz eşyalarınızın bilgi ve fotoğraflarını göndererek değerlendirilmesi için başvuruda bulunabilirsiniz. kolaysatspot.com sitesinin iletişim bölümünde yer alan telefon ve e-posta yoluyla Kolaysatspot ile temasa geçerek ikinci el eşya alım satımı yapabilirsiniz.

Hem alıcı hem de satıcı tarafları memnun etmek için Kolaysatspot personelleri başvurulardan sonra ürünleri adresinize gelerek inceler. Satışa uygun bulunan ürünler kolaysatspot.com adresinde yayınlanır. Kolaysatspot.com'un bir diğer özelliği de Whatsapp üzerinden rahatlıkla iletişim kurulabilmesidir. Siz de hemen Whatsapp üzerinden iletişime geçerek almak ya da satmak istediğiniz ürünler hakkında ayrıntılı bilgi alabilir ve kolayca ikinci el beyaz eşya alım satımı yapabilirsiniz.