Beykoz

Beykoz İkinci El Eşya Alanlar

Beykoz Anadolu yakamızın şüpesiz ki en güzel semti. Beykozu bu kadar özel kılan. Oradaki müşterilerimiz, doğası, ortam güzelliği, insan samimiyeti ve en önemlisi de kaliteli karakter. Beykozdaki müşterilerimizin geneli bizim sürekli müşterilerimizdir. Beykoz ikinci el eşya alanlar olarak müşterilerimiz eğer şuanda bu yazıyı okuyorlarsa bizimle iletişime geçmelerini eğer ev eşyasına ihtiyacınız varsa bize 05437937825 numarasından Whatsapp aracılığı ile ihtiyacınız olan ev eşyalarını söyleyebilirsiniz. Bizde size en uygun en kaliteli ve zevkinize ugun eşyaları bulmaktan çekinmeyeceğiz. Ama eşyamı satıcam! Artık Sıkıldım Bu Eşyalardan! diyorsanız sizin için nakliyat aracımızı kapınıza getirebilir ve siz de uygun görürseniz size eşyamızı satabilir ve daima müşterimiz olarak kalabilirsiniz. Kolaysatspot'un müşteri öneminden bahsedelim şimdide;

Kolaysatspot'un en vazgeçilmez özelliklerinden biri de müşteri önemidir. Beykoz spotçu olarak, müşterilerimizi memnun etmek için elimizden geleni yaparız. Buda bizi vazgeçilmez özelliklerimizden en güzeli yapar. Genelde eşya satmayı değil almayı hedefleyen Kolaysatspot bu görüşü sayesinde git gide yükselmektedir. Sizin sayenizde yükselen Kolaysatspot olarak minnettar kaldığımızın altını çizerim. Bizimle eşya alış verişi yapanların çoğunluğu tekrar bize geliyor. Özellikle öğrencilerimizin vazgeçilmezi olan Kolaysatspot öğrencilere özel birçok indirim yaparak onlara her konuda yardımcı olmayı seviyor. Beykoz ikinci el eşya alım satım için anında Kolaysatspot'a ulaşabilirsin!

Özellikle buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, fırın, buzdolabı ve benzeri ikinci el beyaz eşyalar; mikrodalga fırın, blender, mikser, mutfak robotu gibi ikinci el elektrikli ev aletleri; ve televizon, müzik sistemleri gibi ikinci el elektronik eşyaların tamircilik de yapan satıcılardan alınmaması oldukça önemlidir. Çünkü hem tamir hem servis hizmeti de veren ikinci el alım satım yerleri farklı eşyalardan parçaları değiştirerek, bir aletin parçasını bir diğerine takarak dışarıdan anlaşılması çok güç olan değiştiklikler yapar ve bu tip işlemler ürün ömrünü çok kısaltır. Sizler de ikinci el eşyalarınızı anında satmak için bizlere ulaşabilirsiniz!

Beykoz Semtleri;

  • Anadoluhisarı
  • Beykoz Merkez
  • Çavuşpaşa
  • Çubuklu
  • Göksu
  • Beykoz Köyleri
  • Paşabahçe
  • Tokatköy