Hakkımızda

Hakkımızda

Babadan oğula geçen 40 yıllık tecrübe ile İstanbul'da ikinci el eşya alım satım konusunda hizmet veriyoruz. Geçmişten günümüze, tüm alım satım işlemlerimizde güveni ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışımızla ikinci el eşya alanlar arasında hep bir adım önde olduk. Kuruluşumuzdan bugüne, alım satımını yaptığımız ürün gruplarını genişlettik. kolaysatspot.com olarak artık yenilenen sitemiz ve geniş ürün gamımızda yer alan koltuk takımları, yatak odaları, beyaz eşyalar ve küçük ev aletleri ile çok çeşitli ürünlerin alım ve satımını yapıyoruz.

Vizyonumuz & Misyonumuz

Tüm ikinci el eşya alım satım işlemlerinde güven, kalite ve ulaşılabilir fiyat seçenekleri ile maksimum müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefliyoruz. İstanbul'un tüm ilçelerinde ikinci el eşya alım satımında herkes tarafından bilinen ve tercih edilen bir firma olma misyonu ile çalışıyoruz. kolaysatspot.com olarak ikinci el piyasasına yön veren lider bir marka olma amacıyla emin adımlarla yol alıyoruz. Müşterilerimizle iletişimimiz, fiyatlandırma politikamız ve satın alma süreçlerimizin tümünde profesyonel bir çalışma anlayışı benimsiyoruz.

kolaysatspot.com Nasıl Çalışır?

İkinci el satışı yapmak istiyorsanız kolaysatspot.com'da tüm ikinci el eşyalarınızı değerlendirebilirsiniz. kolaysatspot.com'a Whatsapp üzerinden ulaşabilir ve satışını gerçekleştirmek istediğiniz eşyalarınızla ilgili alanında uzman personellerimizle görüşebilirsiniz. Satışını yapmak istediğiniz eşyanın ya da eşyaların fotoğraflarını yollayarak eşyanızın kullanım durumu hakkında bize detaylı bilgi verdiğinizde uzman ekibimiz kısa süre içerisinde yolladığınız fotoğraflarda yer alan eşyaları inceleyerek size fiyat teklifini bildirir. Anlaşma sağlandığı takdirde eşyanızın nakliye işlemleri gerçekleştirilir. Eşyaların nakliyesi kolaysatspot.com tarafından son derece dikkatli ve özenli bir şekilde yapılmaktadır. kolaysatspot.com üzerinden dilerseniz ikinci el eşya da satın alabilirsiniz. İkinci el eşya satın almak için kolaysatspot.com'un ürün gruplarını inceleyip firmamızla iletişime geçebilirsiniz. İkinci el eşya fiyatları hakkında bilgi almak için Whatsapp üzerinden bize ulaşıp bilgi alabilirsiniz. kolaysatspot.com, satış işlemlerinde hızlı iş süreçleri, fiyatlandırma politikası ve nakliye hizmeti ile ikinci el eşya alım satımında son derece profesyonel bir hizmet sunuyor. Yalnız firmanın bulunduğu Bahçelievler bölgesinde değil tüm İstanbul'da, ikinci el eşya alım-satım işlemleri gerçekleştiren kolaysatspot.com'un her biri deneyimli çalışanlardan oluşan ekibi ile tüm ikinci el eşyalarınızı kolayca satabilirsiniz.