Kartal

Kartal İkinci El Eşya Alanlar

Kartal'da satmayı düşündüğünüz tüm ikinci el eşyalarınızın değerini iletişim seçeneklerimizden herhangi biriyle irtibata geçip eşyalarınızın resimlerini whatsapp, mail yada Tıkla teklif al seçeneklerinden her hangi biriyle göndermeniz durumunda 5 dakika içinde fiyat teklifimizi sunuyoruz. Teklifimizi kabul etmeniz durumunda adresinize araç sevk ediyoruz. Eşyalarınızın ödemesini nakit yapıyor ve yükleme işlemine başlıyoruz. Fiyat teklifi almak için sizde [email protected] mailine mesaj gönderebilirsiniz. Size en fazla 5 dakika içinde fiyat teklifimizi sunar ve isteğinize göre araç sevk edebiliriz.

Mobilya konusu herkesi zora sokan işlemlerin başında gelmektedir. Çünkü koltuk takımı ve benzeri mobilya eşyalarının hepsi günümüzde pahalılaşmıştır. Bu sebep ile sıfır mobilya alımı yerine insanların ikinci el mobilya alımına yönelmesi çok doğaldır. Kartal ikinci el mobilya alımı konusunda öncelikle bizler sizlere her türlü hizmetleri vermekteyiz. Satmak istediğiniz mobilyalarınızın fotoğraflarını bizlere göndererek fiyat almanız mümkündür. Kartal’ın her semtine ücretsiz servis hizmeti verilmektedir. Ancak bilmeniz gereken şeyler var. Bizlere satmak istediğiniz mobilyaların çok fazla kullanım görmemiş olması gereklidir. Eğer ürünler çok fazla yıpranmışsa kesinlikle satın alımı gerçekleşemez. Unutmayın ki sizden başkaları da bu ürünleri kullanacaktır. 05324304514 numarasından bize ulaşabilirsiniz

Kartal İkinci El Eşya Alım & Satım 

Kartal İkinci El Eşya Alanlar, sizlere eşya satış işlemleri hakkında bilgi verdikten sonra, tabiiki de sıra eşya alım işlemlerine geldi. Eşyalarınızın satış işlemleri ne kadar kolaysa, alım işlemleri de bir o kadar kolaydır. Hatta alım işlemleri daha az yorucu olmakla beraber, maddi açıdan kazançlı çıkan taraf bu sefer sizler olursunuz. Eşyalarınızın alım işlemlerinin de aşamalarını sizlere anlatayım. Eşyalarınızı satmak için sitemizde bulunan iletişim adreslerimizden ulaşabilir veya sitemizin sol alt kısmında bulunan canlı destek bölümünden anında fiyat alabilirsiniz. Eşyalarınızı bizlere satmak için en önemli faktör olan iletişim aşamasını tamamladıktan sonra tek yapmanız gereken eşyanızın fotoğraflarını her açıdan çekerek bizlere ulaşmış olduğunuz iletişim adresine fiyatıyla beraber göndermeniz. Bu aşamadan sonra tecrübeli elemanlarımız eşyalarınızı kontrol ederek iki taraf için de uygun bir fiyat belirler ve eğer kabul edilirse nakliyat aracı kapınıza gelerek evinizden eşyaları özenle alır. İşte eşyalarınızı satmak da bu kadar basit.

Kartal'da yaşıyor ve ikinci el eşyalarımı kime satacağım diyorsanız doğru kapıya geldiniz. Kartal İkinci El Eşya Alanlar olarak bizler 40 yılı aşkın tecrübemiz ile müşterilerimizin güvenini kazanmaya devam ediyoruz. Kartal İkinci El Eşya Alanlar, Kartal'da eşyaya ihtiyacı olan, eşyalara fazla ücret ödemeden ve kaliteli eşyalara sahip olmak isteyen müşterilerimiz için kaçınılmaz adrestir. Eşyalarımız ikinci el de olsa hiçbir yırtık, kesik, boya gibi herhangi bir deformu olmayan eşyalarımız sayesinde müşterilerimizin tercih nedeni haline geliyoruz. Bizler, Kartal spotçu olarak satın aldığımız eşyaları titizlikle temizleyerek herhangi bir deforme işlemi gereken yerler olduğunu tespit ettiğimizde, alanında tecrübeli elemanlarımız sayesinde yeni gibi bir görünüme sahip oluyor.

Kartal Semtleri;

  • Atalar
  • Esentepe
  • Kartal
  • Orhantepe
  • Soğanlık
  • Topselvi
  • Uğur Mumcu
  • Yakacık